Glamping Spanje ´La Jaima´ aan de Costa Blanca

Glamping Spanje ´La Jaima´ http://www.refugiomarnes.com/accommodaties/glamping-spanje/ is onderdeel van Casa Rural en Agriturismo Refugio Marnes in de provincie Alicante.

Glampings zoals de luxe ingerichte tent ´La Jaima´ zijn zeldzaam. Bij Casa Rural Refugio Marnes kun je logeren in een echte “Jaima”: Een bedoeïenentent die luxe en stijlvol is ingericht voor een comfortabele en originele vakantie. Deze luxe glamping tent is 10×5 meter en is opgezet over een stenen platform en voorzien van badkamer en keuken. Deze glamping tent aan de Costa Blanca is daarmee een ideale glamping vakantie accommodatie voor 4 personen.

Bij glamping Spanje ´La Jaima hoef je niet te struikelen over de scheerlijnen van de buren want La Jaima staat op een riante plek met heel veel privacy. Je kunt bij Refugio Marnes heerlijk en ongestoord van de rust genieten en ’s ochtens zo uit bed het zwembad in. Doordat de wanden van deze luxe huurtent uitneembaar zijn hoeven de gasten in La Jaima niet bang te zijn dat de temperaturen te hoog oplopen. We hebben gezorgd voor een extra luchtkamer tussen de verschillende lagen stof om de warmte zoveel mogelijk buiten te houden.

Als je logeert in deze Glamping Spanje ´La Jaima´ hoef je anders als bij veel glampings, niet buiten de tent naar een toilet gebouw of douchegelegenheid. Huurtent La Jaima heeft dat allemaal zelf aan “boord” en als gast hoef je dus niets te delen met andere gasten die verblijven bij Refugio Marnes. Uw hond mits goed opgevoed, kan ook komen logeren.

Agriturismo & Casa Rural Refugio Marnes heeft behalve deze glamping ook 6 heerlijke B&B kamers en een leuk en zeer landelijk gelegen vakantiehuis. Je bent uitgenodigd om met ons mee te genieten van deze heerlijke plek aan de Costa Blanca



Leave a Reply